Prodej stavební parcely 471 m², Uničov

1 655 000 Kč

3 514 Kč za m²
včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jsou vaše představy o vlastním rodinném bydlení pouze v hlavě? Nemusí to tak být. Pozemky v Uničově mohou převést Vaše sny na skutečnost. Stavební parcela č. 531/36 v k.ú. Uničov (P32) o výměře 441 m2 je určena k individuální výstavbě rodinného domu. Rozměr pozemku je cca 21 m na šířku a 25 m na délku. Pozemek je umístěn v nově vznikající lokalitě, v klidné části města Uničov, v bezprostřední blízkosti městského parku. Pozemek svým umístěním nabízí perfektní občanskou vybavenost (obchody, školky, školy, parkování, vlakové a autobusové nádraží, centrum města) a velmi dobré napojení na místní infrastrukturu.

Pozemek bude kompletně zasíťován během roku 2024, což zahrnuje připojení na městskou kanalizaci, vodovod, přípojku elektrické energie a přípravu optického kabelu (internet). Samozřejmostí je zbudování nové příjezdové komunikace a veřejného osvětlení. Na pozemku můžete postavit jak přízemní bungalov, tak rodinný dům na patro.

S koupí a následnou výstavbou RD jsme schopni pomoci od začátku až do konce. Jsme připraveni pomoci s projektem, financováním, výstavbou i kolaudací.

Pokud Vás nezaujal tento stavební pozemek, podívejte se na náš web, kde nabízíme další pozemky k individuální výstavbě v této i jiné lokalitě.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 231-23-5
Plocha pozemku 471 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost